Håkan Liljeqvist

Hej där! Trevligt att du är här. Jag heter Håkan Liljeqvist.

Vem är jag? Jag är en familjefar, gift med Emma, har två killar som uppfostrar mig. Jag bor i Jönköping. Jag är snäll, nyfiken, skribent, digital, analog, rådgivare, kommunikationsvetare, skrivande varelse, hobbyinvesterare och hobbylöpare som inte är färdig och som aldrig vill bli det.

Jag har ett behov av att samla in kunskap och utöka min kompetenscirkel, ständigt lära om och lära nytt, bolla mina tankar och idéer med andra kloka människor och skriva ner saker just bara för att komma ihåg dem själv.

Tidigare har jag sparat länkar till intressanta artiklar, blogginlägg, forumstrådar och verktyg lite här och där, gjort noteringar i block, böcker, i diverse dokument och på allehanda ställen. Men nu finns den här bloggen och nu är det den som kommer att vara ”behållaren” för en del av detta. Samtidigt ger den mig en möjlighet att dela med mig av allt detta som jag hittar, funderar över och noterar. Och kanske, möjligen, kan det vara av värde för dig?

Jag tänker så här; inför all den kunskap och alla erfarenheter som finns ”där ute” så känner jag mig väldigt ödmjuk vad gäller min egen kompetens och erfarenhet. Det är ett faktum att det alltid finns mer att lära sig och att det görs bäst genom att betrakta, lyssna, praktisera och utvärdera. En sak är dock säker; jag vill bli bättre, på alla vis, och genom att du interagerar med mig så kan du hjälpa mig dit.

Tack för att du besöker min webbplats och för att du tar dig tid att läsa denna sida.

Allt gott! / Håkan Liljeqvist

Kontakt

Hör av dig om du har en fråga. Jag rekommenderar i första hand att du kontaktar mig via mail, hej@hakanliljeqvist.se.
Notera att jag inte publicerar gästinlägg, upplåter ingen plats för reklam och avstår vänligen förfrågningar om att marknadsföra något.