Vacker cykelrunda som inspirerar mig

Fick ett tips om filmen “FRAMED” som är en skön kortfilm med underbara bilder som verkligen inspirerar till att cykla mountainbike. Måste dela med mig av detta vackra. För ett antal år sedan snurrade jag runt på en mtb-cykel en hel del och jag får nästan lust att skaffa en ny nu. Filmen är gjord av Felix Urbauer. MTB freerider är Andi Wittmann, som trixar med sin hoj i väldigt trevliga miljöer och scenerier.

6 reaktioner på ”Vacker cykelrunda som inspirerar mig

  1. Sjukt häftigt faktiskt. Har själv aldrig kört någon mtb men måste erkänna att man blir grymt sugen!

    Nästa sajt kanske blir mtbturist.se ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.