Bli min anhängare och säg vad du tycker om min blogg

Lite nytt här på Nobel Prize Winner. Jag har nämligen implementerat en applikation som Google precis har lanserat – Google Friend Connect. Du ser det hela i högerkolumnen här på bloggen.

Google Friend ConnectDetta innebär att du nu ganska smidigt och enkelt kan lägga upp din egen profil på Google och sedan bli vän med andra och i synnerhet deras sajter. Har du redan ett Google konto så har du redan halva inne så att säga.

Röstningsfunktionen kan du dock använda dig av utan att vara inloggad i detta system. Med andra ord kan vem som helst rösta och lämna en kommentar om Nobel Prize Winner.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. Lite respons:

  1. Börja publicera fulltextfeed. Annars blir det lätt att man inte läser dina inlägg trots att man egentligen vill. Det blir helt enkelt fel.

  2. Ta bort “annat relaterat”. Gillar inte riktigt det faktiskt. Det är nog relevant för besökare som kommer från Google, men inte för dina trogna läsare (läs jag). Ett tips är att ha kvar det på bloggen, men ta bort det i rss-feedet. I feedet gör det ingen nytta.

  3. Blogga mer! Gärna mer initierat om dina erfarenheter av affiliatesidor osv. Jag ser dig som en väldigt duktig affiliatepublicist och du får gärna dela med dig lite av din kunskap! Dina inlägg idag är dock i toppklass, det är bara att keep them coming!

  Tack för en bra blogg!

 2. Anton! Jag tackar allra ödmjukast för din feedback. Det är faktiskt väldigt peppande och inspirerade att få dessa synpunkter och jag suger åt mig varje del av det du skriver.
  Därför har jag bums tagit bort “annat relaterat” i feeden och gjort den i fulltext.

  Vad gäller mitt bloggande så kommer jag försöka bättra mig. Att skriva är ibland en kamp, eller hur?
  Vad gäller affiliate-tips så ska de bli fler framöver. Det är åtminstone planen…
  mvh / Håkan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.