Bryt tystnaden Håkan!

Det här funkar ju inte. Man kan ju inte ha en blogg där det kommer ett blogginlägg vart fjärde månad. Det är ganska tydligt att skrivandet på denna blogg har låst sig för mig under stora delar av 2009. Helt plötsligt fick jag någon sorts prestationsångest bara jag tänkte på NPW och att skriva mer eller mindre nischade saker till mina olika innehållssidor var betydligt enklare (på somliga av dessa har jag haft ett oerhört publiceringstempo på senare tid).

Men så… på senare tid har jag saknat att kunna välja ämne fritt. Att kommunicera, blaja på, reflektera och formulera mig om vad som helst med fler tecken än 140 (twitter är kanske den plats som närmast fått ersätta denna blogg under en period). Så därför en uppmaning till mig själv:

Bryt tystnaden Håkan!

I och med detta ger jag mig själv friheten att faktiskt skriva om precis vad som helst här. Somliga kanske menar att det inte är någon förändring emot hur det varit tidigare men det är det dock för mig själv. Visst ligger entreprenörskap, Internet, kommunikation, marknadsföring och affiliateverksamhet mig varmt om hjärtat men jag lovar att det kommer bli mycket, mycket annat framöver. Djupt, banalt, övertänkt och mindre övertänkt.

Minst ett inlägg i veckan är målet till att börja med och sedan får vi se hur det utvecklas.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.