En gång tappade jag i en utombordare…

Jo, det är sant det som står i rubriken. Jag och en god vän var ute och fiskade och plötsligt tycker den gamla utombordaren av märket Johnsson att det är dags att ta ett dopp. På något sätt frigör den sig från båten och vi kan bara se på när den sjunker till botten. Eländes elände…

Men så idag hittar jag denna film på YouTube och jag inser att jag inte är ensam. Det är fler som har klantat till det i samband med fiske. Och inte bara en gång.

Efter att ha sett detta klipp så känner jag mig nästan lite återupprättad på något vis. Skönt.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.