Fotograf och webbnisse i samarbete på Produktfotograf.se

Allt eftersom har jag lärt känna allt fler fotografer, och det är verkligen trevliga figurer som en webbnisse som jag kan lära mycket av. Och mer kommer det säkert bli eftersom jag nyligen flyttade in min firma hos en fotograf här i Jönköping. Min lilla verksamhet, Firma Håkan Liljeqvist, delar alltså numera kontor med Fotograf Carl-Robert Jonzon AB. På detta kontor råder numera kreativt kaos och korsbefruktningen mellan dessa två vildhjärnor skapar så mycket skaparlust och energi att man näranog kan lägga ner ett av Sveriges kärnkraftverk (vi behöver bara fundera ut ett sätt att omvandla och lagra energin så är vi hemma).

Vi har till och med startat ett gemensamt projekt där både min egen och min kontorskompis kompetenser kommer väl till pass. Tillsammans har vi nämligen startat Produktfotograf, en webbsida där vi erbjuder reklam- och produktfotografering på ett smidigt vis.

Egentligen kanske jag skriver om detta projekt lite för tidigt eftersom vi inte har finslipat på detaljerna ännu. Men jag tycker det är så inspirerande och kul att jag har svårt att hålla tyst. Jag ser det också som en möjlighet att få in lite tankar och idéer om sajten, tjänsten och upplägget från dig som läser detta. Du är mer än välkommen att lämna en kommentar eller kontakta mig.

Både jag och Calle ser ett stort behov inom detta område. Inte minst eftersom antalet företag som behöver produktbilder stadigt ökar. Säljande och effektiva produktbilder är exempelvis en viktig faktor för att konvertera trafik på en nätbutik till köpglada kunder. På samma sätt ställs det allt högra krav på produktframställning i tryckt material och annan marknadsföring. En bild säger som bekant mer än tusen ord och därmed är det lätt att förstå att en bra produktbild också ger oerhört många säljargument.

Kan vi hjälpa dig med produktbilder, vill du veta mer om vår tjänst eller har du förslag på hur vi kan förbättra vårt projekt? Kontakta oss gärna.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Jag gillade både loggan och designen på sidan skarpt! Har nog tyvärr ingen mer kreativ input än så att komma med dock. Bra jobb med andra ord :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.