Hyr prylar av mig!

Behöver du verktyg, handmaskiner, en häcksax, en dränkbar vattenpump, en polermaskin, en häcksax, en tapetborttagare, en byggfläkt, ett kameraobjektiv, ett kamerastativ, ett vanligt hederligt järnspett eller kanske en stege? Bor du i Jönköping, Huskvarna eller i de trakterna? Då kan kolla in mina prylar för uthyrning på Hygglo.se.

På Hygglo.se hyr jag nämligen ut några av mina grejer när jag själv inte behöver dem. Det är så tråkigt när de inte kommer till användning. Bättre då att någon annan kan få glädje och nytta av dem. Dessutom är det snällt både mot plånboken och miljön vilket är toppen.

Så om du behöver hyra något och bor i Jönköping så får du gärna spana in mina annonser genom att klicka på denna länk.

Så här går det till att hyra av mig genom Hygglo:

  1. Gå in på den annons du är intresserad av och kolla att den är ledig i kalendern.
  2. Skicka en förfrågan till mig och skapa därmed ett konto på Hygglo om du inte redan har ett konto.
  3. Jag godkänner din förfrågan om allt är ok och du får en notis om du använder appen och ett sms om du använder webben.
  4. Du betalar genom Hygglo för att prylen ska bli bokad.
  5. Du och jag kommer överens om tid för upphämtning och återlämning själva.

Hojta till om du har några funderingar. Allt gott! 🙂 / Håkan Liljeqvist