Jag är nöjd med redesignen på denna sajt. Är du?

Åter har denna sajt genomgått en förändring. Här om dagen uppgraderade jag min WordPress-installation (dvs publiceringsverktyget som jag använder). Denna gång både i strukturell bemärkelse som designmässigt. Jag tycker såklart att det blivit till det bättre och faktiskt är sajten kanske snyggare än någonsin. Förhoppningvis upplever du den som lite mindre rörig också. Det är åtminstone min förhoppning.

På köpet har jag lärt mig lite nya grejer om CSS och byggande av WordPress-mallar vilket ju är en possitiv sak. Kolla förresten gärna in denna imponerande lista över WordPress Tutorials.

Vad tycker du om detta nya Nobel Prize Winner? Ge gärna feedback!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.