Magazin beroende och ost-problem

En av mina stora laster är magazin av alla slag. Igår gick jag förbi pressbyrån och ut kom jag med andra numret av Public Service, som nu till nr 2 fått byta namn till Re:public service eftersom SR hotade med stämning, och Computer Arts. Den sistnämnda tidningen är som en påse smågodis för mig. Tonvis med inspiration och tips och trix för den som gillar att vara grafiskt kreativ med datorn. Och idag är det så där lagom dåligt väder så man inte behöver skämmas för att man sitter kvar här inne i lägenheten och magazin-frossar. Computer Arts har fått mig att förstå att det är dags att skaffa en scanner så att jag kan scanna in mina skisser och teckningar och behandla dem digitalt. Men vad ska man ha för scanner? Har slängt ut frågan på Bold men det är dåligt med feedback än så länge (kanske någon av mina läsare kan ge ett gott råd?).

Och ikväll blir det “inflyttnings-och-ta-med-en-ost-kväll-fest”. Har aldrig varit på en “inflyttnings-och-ta-med-en-ost-kväll-fest” förut så jag är lite fundersam över valet av ost. Ska det vara en av brie typ eller är det hårdost som gäller? De två jag tar med, en slags brie med örter och någon annan som jag inte kommer ihåg vad den kallas, är “inte bara lite udda utan fantastiskt goda också” sa tanten med den lilla gröna hatten bakom disken på Konsum.

Det här blev en rörig svårkategoriserad postning men det bjuder jag på…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.