Först på nobel prize winner i Google

nobel prize winnerTja, rubriken ljuger ju en del men det är ändå lite av ett mål för mig att komma först med denna blogg på uttrycket “nobel prize winner” vid sökning på Google.se. Just nu ligger jag tvåa efter den betydligt relevantare sajten Nobelprize.org. Men visst hade det varit lite kul och kanske till och med häftigt?

För dig som vill hjälpa mig uppnå detta fåniga mål så får ni ju gärna länka till min blogg med just uttrycket “nobel prize winner”. På det sättet värderar sökmotorer min domän högre och chansen/risken ökar att jag uppnår mitt löjliga ego mål ;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.