Om Håkan och NPW

Håkan Liljeqvist är egenföretagare, hobbyinvesterare, kommunicerar, illustrerar, skriver, fixar webbsidor, sökmotoroptimerar, är en super-affiliator, paddlar kajak (det är så sällan så det räknas inte), åker gärna skidor, lagar mat, umgås med sin fantastiskt begåvade fru, leker med sina barn och skapar allmänt en hel del.

Sedan 2008 så bor Håkan i Jönköping. Det är helt och hållet möbeltapetseraren Emmas förtjänst att han hamnade där. Håkan är nämligen helt galet kär i henne.

Den här bloggen har han drivit allt sedan Maj 2005 och riskerar att hänga kvar ett bra tag till trots att den inte uppdateras lika frekvent som tidigare. Har du letat efter en blogg som handlar om ett enda ämne så har du hittat fel.

Under 2005 tog Håkan ut sin examen efter att ha avslutat sina universitetsstudier i Medie- och Kommunikationsvetenskap vid Växjö Universitet (idag kallar de programmet för Informatörsprogrammet). Innan dess hade han jobbat som kyrkogårdsvaktmästare, liftvakt och webbmakare. På hans CV återfinns bland annat arbetsgivare som Framfab, ABB, Skistar och en del annat.

Just nu driver han två aktiebolag. Först startade han KREEJT och inom ramen för detta företag utvecklar han egna digitala tillgångar och fördelar sitt kassaflöde på den egna verksamheten men också på investering i andra företag där det finns långsiktig värdetillväxt.

Det andra bolaget heter Nycander & Liljeqvist och har sitt fokus på content marketing, eller om du föredrar, innehållsmarknadsföring i digitala kanaler. Det här bolaget är i uppbyggnadsfas och vill du ha koll på den utvecklingen så kika in på bolagets webbsida.

Entreprenör, kreatör, digital marknadsförare, kommunikatör, content marketing-person, webbutvecklare, affiliate, sökmotoroptimerare och skribent kan sägas vara några ord som kan beskriva Håkans kompetens och intresse.

På denna blogg skriver Håkan inte direkt personlig utan mer om vad som fångat hans intresse. Eller jo, ibland blir et personligt också. En mer ordnad blogg har han också, som han driver under sitt eget namn kan besökas på www.hakanliljeqvist.se.

Vad är Nobel-Prize-Winner.com egentligen?
Tja, om det är så att du lyckats snurra in på denna blogg av misstag; panik! I annat fall kan en förklaring av bloggen vara på plats. Nobel Prize Winner är troligen lite av dessa saker…

En sporadiskt uppdaterad samling av fragment från Håkans huvud
En personlig blogg
Terapi för mig
Panik för dig
En webblogg som är regelbundet uppdaterad och kronologiskt sorterad
Något som funnits på Internet sedan maj 2005
Aldrig komplett och därmed ett projekt som aldrig blir klart
Min lekplats
Funktionellt fungerande på grund av WordPress
Producerad i Sverige (till 95% i varje fall)
Lite av en livsstil kanske (?)
Troligtvis en hel del annat också…

Sagt om Håkan och Nobel Prize Winner

“Nu behöver jag ju aldrig höra av mig till dig. Jag vet ju ändå vad du går runt och funderar på”

“Är du knäpp på riktigt eller?”

“Du är ju briljant killen”

“Tack för att du finns”

“Jag har sett ljuset”

“Hej då”

“Nu har jag nog surfat fel igen”

“Jag tycker du är snygg”

En liten FAQ…
Några frågor som ställt till mig om mig och denna webblogg. Uppdateras kontinuerligt.

Hur startar jag en egen blogg?
Bra fråga! Självklart ska du också börja blogga och de goda nyheterna är att det nu är enklare än någonsin att fixa en proffsig sådan på egen domän och allt. Här beskriver jag hur du startar din egen blogg, på ett enkelt och smidigt vis. Så, frigör 15 minuter och följ de tre stegen jag beskriver så kommer du att vara igång med din blogg snabbare än du kunnat ana. Klara, färdiga, gå!

Kan jag kontakta dig?
Visst! Maila mig på hakanliljeqvist [@] gmail.com (ta bort [] -tecknen). Vill du ge mig respons på något jag skrivit här på bloggen så går det fint att först och främst lämna en kommentar genom den funktion som finns i bloggen.

Kan jag anlita dig?
Hör av dig så tar vi en kopp kaffe och diskuterar saken. Läs mer om vad jag kan erbjuda dig här.

Får jag länka från min sida till din?
Självfallet får du det! Sånt gör mig bara nöjd och glad.

Hittar jag dig på andra platser på Internet?
Japp det gör du. Vill du luska vart så kan det vara en bra sak att göra en sökning på Google.

Vart hittar jag den rätta lottoraden?
Kul att du frågar. Jag har en sajt för det också så det är bara att surfa över dit. Den uppdateras efter varje ny lottodragning.

Vad använder du för verktyg för att bygga en blogg som denna?
Jag använder WordPress som är stabilt och smidigt. Kan inte annat än rekommenderas ifall du funderar på att bygga en egen blogg. Jag hjälper dig gärna ifall du inte själv har kunskapen eller modet att sätta upp en egen WordPress-sajt.
Utöver WordPress använder jag även en del så kallade plug-in, dvs. extra moduler som kan kopplas till WordPress för att få extra funktionalitet.

OBS! Åsikterna och artiklarna på den här bloggen är författarens egna och representerar inte dennes olika uppdragsgivare. Bara så ni vet.
Läs också denna webbsidas villkor. Alltså om kakor och såna grejer.