Om Recepten.nu

Vad är egentligen Recepten.nu för en sida? Ja, det ska jag förklara här tänkte jag. Detta är en blogg om mat, dryck och allt annat som relaterar till saker som är ät- eller drickbara. På ett sätt kan man nog kalla det för en hyllning till det goda i livet.

Till största del är det jag, Håkan Liljeqvist, som skriver, fotar och förädlar sidan. När jag inte skriver eller grejar med den här matbloggen så kan det hända att jag jobbar som webbentreprenör, tar hand om min familj, fantiserar om mat, planerar vår lilla trädgård eller amatörfilosoferar över en kopp kaffe. Förutom mig så är Petter Ericsson en återkommande skribent på Recepten.nu. Han har varit verksam som fri skribent i cirka tio år. Förutom mat så är film, litteratur, sport och kultur Petters ämnesområden. Nyligen har han flyttat ut på landet efter ett antal år i Malmö och just nu handlar drömmarna om egna hönor, växthus och lufttorkad skinka.

Sajten Recepten.nu smyglanserades under sommaren 2007 men levde en blyg tillvaro fram till juni 2012 då den fick den omsorg som den förtjänade. Nu utökas denna matblogg kontinuerligt med nytt material i form av recept, artiklar, bilder och annat trivsamt. Förhoppningsvis kommer min sajt att inspirera dig till att testa nya maträtter, baka nya typer av bröd, allmänt experimentera i köket och ha det trivsamt med mat och dryck. Om inte annat så inspirerar det mig att utveckla sidan.

Med detta sagt vill jag hälsa dig välkommen till Recepten.nu. Hör gärna av dig till mig om dina tankar, idéer och förslag om Recepten.nu. Läsarkontakt är det roligaste som finns och jag är alltid öppen för förslag om hur sidan kan göras bättre. Med vänlig hälsning /

Snygga foton! Vem har tagit dem?

Bilderna på Recepten.nu är till största del tagna av mig, Håkan Liljeqvist, eller min kompis Carl-Robert Jonzon som är min fotoguru och mitt bollplank vad gäller matfotografering och mycket annat. Vi använder oss båda av kameror från Nikon. Hans är superproffsig och min är något mer vanlig, vilket också återspeglar våra kvalitéer som fotografer. På sajten förekommer även illustrationer från Illustratören.

Observera att det inte är okej att ta fotografier från denna webbsida utan att fråga oss först. Är du intresserad av att använda en bild så hör av dig. Calle kan du med fördel dessutom anlita för allehanda fotouppdrag. Kolla in hans webbsida här.

Hur kommer man i kontakt med mig?

Är det något du undrar över eller är det något som inte fungerar på bloggen? Jag svarar gärna på era frågor och är mer än tacksam om ni påpekar misstag så att jag kan rätta till dem. Skicka e-post till mig på adressen hakan@recepten.nu, skriv en kommentar på någon av bloggens inlägg eller använd dig av kontaktformuläret.

Annonsera på Recepten.nu

Intresserad av att annonsera på min matblogg? I så fall presenterar jag gärna flera olika möjligheter till detta. Hör av dig så berättar jag vilka alternativ som finns.