Reseförsäkring – lite om min sajt om reseförsäkringar

Nu är det högsäsong för de som sysslar med resor och allt som relaterar till detta. Tidigt i våras gjorde jag min första lilla innehållssajt med ett reserelaterat ämne, nämligen reseförsäkringar. Nu när semestern är här kan jag se en tydlig ökning i besök och konvertering.

När du reser är det viktigt att du har en försäkring som gör att du kan få till exempel läkarvård eller hemtransport om olyckan skulle vara framme. Det kan vara ganska så snårigt att veta vilken typ av skydd och reseförsäkring man behöver så därför kände jag att det fanns behov av en sajt som www.rese-försäkring.se.

Sajten är också ett klockrent exempel på att en sajt inte behöver vara stor för att betala sig. Visst, det tog några månader innan besökarna (de potentiella kunderna) hittade dit men nu kan jag konstatera att sajten tillslut betalar sig själv, den tid jag lagt ner på den och lite till. Trots att den är så liten.

Detta, en enkel liten innehållssajt med viss komersiell potential, är alltså ett av många sätt som man kan använda sig av för att skaffa sig passiv inkomst på Internet. Har du fler idéer om hur man kan göra det? Skriv gärna en kommentar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.