Skidturist – ännu en liten sida i mitt Internet-imperium

Så har jag äntligen fått tummen ur och lagt upp något på webbplatsen Skidturist. Den har nämligen blivit en liten informationssajt om just skidresor och allt som kan tänkas relatera till detta ämne, exempelvis skidutrustning och en beskrivning om hur det är att åka på skidresa med buss.

Det här är egentligen väldigt kul då jag själv tycker att det är vansinnigt roligt att åka skidor, på längden men allra helst utför. Så det är svårt att förstå varför det tagit så lång tid för mig egentligen. Hur som helst, till dig som inte tycker att sajten är så mycket för världen ännu så vill jag lugna dig med att jag är av ungefär samma åsikt. Tanken är dock att det ska fyllas på med mer innehåll allt eftersom jag och andra åker på skidresor och lämnar små reserapporter från olika skidorter.

Nu är detta med resor en helt ny nisch för mig som Internetmarknadsförare och skribent. Just därför får du gärna lämna feedback, goda råd och tips om hur jag ska nå framgång med sajten Skidturist.se.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

 1. Snyggt! Åka skidor är verkligen roligt. Detta året ska jag upp till Idre under nyår och sälen vecka 3. Gillar det mer än sommarsemester faktiskt. :)

 2. Oj vad många hemska minnen jag har från bussresor till alperna och vad många vackra minnen jag har från när man väl är på plats :)

  I år blir det för första gången flyg. Om du vill skriva om något så får du gärna göra research på hur man tar sig från Malta till Val thorens på smidigast sätt vecka 4 ;)

  Lycka till med sajten!

 3. Olof och Erik! Tack för era kommentarer.
  Håller verkligen med om att bussresorna kan vara plågsamma men vill man åka skidor så får man försöka överleva det.

  Malta till Val Thorens… det blir en nöt att knäcka det :)

 4. Snygg sida! Och skidor är ju bland det härligaste som finns, en solig dag i backen är det få saker som slår :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.