Vem är jag som bloggare?

SoppaDen här bloggen är en ämnesmässig soppa. Egentligen skulle jag vilja dra ett streck och börja om på något nytt med röd linje och genomtänkt idé. Men så tänker jag, det skulle bli samma slutresultat ändå. Bättre att dra det strecket på ett mentalt plan utan att för den skull radera hela mitt bloggarkiv och köpa en ny domän. Jag kan ju inte bara fly från alla dessa ord och formuleringar som jag gjort.

Jag kommer troligen alltid att vara en pyttipannabloggare som blandar och ger allt efter behag, stämning och intresse för stunden. Att bara skriva om prylar, mode, litteratur, politik eller kändisar är liksom inte min grej. Jag gillar att rita utanför linjerna och så har det nog alltid varit. Även om jag ibland önskar att jag kunde vara en en-ämnes-bloggare med struktur och fokus. Men icke sa Nicke. Det är inte jag. Det skulle inte vara min blogg om det vore så.
Jag är allt för skissartad i min natur för något så genomtänkt. Substansen i min blogg är att den är allt. Precis som jag är allt och många olika saker, olika färger och nyanser.

Hur som helst, nu skriver jag igen. Och ni få läsa bäst ni vill för det här är ändå min blogg och inget annat. Ibland kanske intressant, ibland inte.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. Det var just det, vem avgör vad som är intressant? Finns det några gängse normer, mer än ens personliga av vad som är intressant eller inte.

  Jag tycker att så länge man kan vara nöjd i det man skrivit, så spelar inte resten så stor roll.

 2. Hejsan på dig Håkan!

  Vi kommer troligtvis snart att påbörja en företagsblogg på Ikano! För att vara lite förberedd tänkte jag börja prenumerera på olika sidor. Din sida är ju ett måste. Har fixat ett log-in på google, jag undrar hur jag gör för att lägga in din sida där. Lyckades via RSS fixa DN:s sida. Har du några tips? Mottages gärna…

  // Malin (lite blogg igen kanske?)

 3. Malin! Roligt att du kikade in :)
  Det låter ju riktigt spännande med en företagsblogg. Jobbar hårt för att även M-hus därjag jobbar ska tuta igång en sådan. Är det du som kommer sitta vid ratten för den bloggen i så fall? Hur som, bra initiativ Ikano säger jag!
  Vill du läsa mycket intressant om företagsbloggar tycker jag absolut att du också ska ta en titt på Wackås blogg, http://www.wpr.se/
  MVäl värt ett besök.
  Jag använder inte Google Reader själv med funderar på att byta från Bloglines till det verktyget. Om du klickar på “Add subscription” och skriver in http://www.nobel-prize-winner.com/feed/ så tror jag dock att du ska ha en fungerande prenumeration på min blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.