Wikipedia länkar till NPW

Noterar att jag fått en ny länkning till min blogg från svenska Wikipedia. Inte illa. Länkningen kommer från Wikipedias sida om Blogg och länkar till detta blogginlägg. Sånt ger ju såklart motivation till fortsatt bloggande.

Eftersom någon tydligen anser att det finns ett visst läsvärde i just detta inlägg så har jag också valt att för en tid lägga det i den övre menyn här på bloggen. Att lyfta enskilda inlägg på detta vis kommer kanske bli något jag kommer försöka göra framöver.

Uppdatering: Någon har dessutom misstolkat min blogg och tycker att en länk hit platsar på Wikipediasidan om Nobel Prize.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.