Nytt projekt på gång: Hundmat, tips och en valp som inspirerar!

Som några av er kanske redan vet, så har vi fått ett nytt familjemedlem – Bonnie, vår alldeles egna lilla fyrbenta vän! Hon är nu 8 månader gammal, och som nybliven hundägare har jag plötsligt fått en helt ny hobby: att försöka förstå allt om hundmat, godis och alla de där foderalternativen som finns på marknaden. 🐕🍖

Efter många timmar av googlande, läsande och prövande för vår lilla vovve, slog det mig att jag inte kunde vara ensam om att känna mig lite överväldigad av allt detta. Därför har jag bestämt mig för att starta ett nytt projekt: dogfood.se! Det är en sajt jag jobbar på där jag planerar att samla mina bästa tips och råd om hundmat och snacks.

Sajten är absolut inte färdig än – det är snarare en idé som jag just har börjat jobba på och som kommer att växa fram över tid. Men min vision är att skapa en plats där andra hundägare kan hitta användbara guider och rekommendationer för att hjälpa deras hundar att må så bra som möjligt.

Så om du också är en hundägare, eller bara nyfiken på att följa min resa som rookie på området, är du varmt välkommen att hålla ett öga på dogfood.se framöver. Det kommer att vara ett pågående arbete där jag gradvis lägger till mer innehåll och tips, allt baserat på min egen erfarenhet med vår älskade valp.

Vi ses där – och tills dess, ge era hundar en extra klapp från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.