Hej, jag heter Håkan! Trevligt att du är här :)

Jag finns här för att inspirera dig till ett bättre samtal om privatekonomi och hjälpa dig att bygga upp ditt ekonomiska självförtroende.

För mig handlar privatekonomi inte bara om siffror och pengar, det handlar om att sätta perspektiv på vad pengar är och kan betyda. Pengar är ett verktyg som kan hjälpa oss att uppnå våra drömmar och mål i livet, och jag vill hjälpa dig att använda det verktyget på det mest effektiva sättet.

Genom min webbplats kommer du att få tillgång till en mängd resurser som kommer att hjälpa dig att förstå och hantera din privatekonomi på ett smart sätt. Jag kommer att ge dig tips om hur du kan spara pengar, investera klokt och skapa en hållbar budget som fungerar för dig och din livsstil.

Men min webbplats handlar inte bara om pengar. Jag tror också på betydelsen av personlig utveckling och självkänsla när det kommer till privatekonomi. Därför kommer jag att ge dig verktygen du behöver för att bygga upp ditt ekonomiska självförtroende och lära dig att ta kontroll över din ekonomi på ett sätt som passar dig.

Jag vill att du ska känna dig inspirerad och motiverad när du besöker min webbplats, och jag tror att du kommer att hitta massor av värdefulla resurser här. Genom att arbeta tillsammans kan vi bygga upp din självförtroende när det kommer till privatekonomi och hjälpa dig att uppnå dina ekonomiska mål.

Så ta en titt runt på min webbplats och upptäck allt som jag har att erbjuda. Jag tror att du kommer att hitta massor av inspiration och motivation här för att ta dina första steg mot en bättre ekonomisk framtid. Låt oss göra det här tillsammans!

Vem är Håkan och varför en blogg?

Vem är jag? Jag är en familjefar, gift med Emma och har två killar som uppfostrar mig. Jag bor i Jönköping (Smålänning såklart!). Jag är snäll, nyfiken, digital, analog, lillebror, kommunikationsvetare, skrivande varelse, investerare och hobbylöpare som inte är färdig och som aldrig vill bli det.

Håkan LiljeqvistJag har alltid haft ett behov av att samla in kunskap och utöka min kompetenscirkel, ständigt lära om och lära nytt, bolla mina tankar och idéer med andra kloka människor och skriva ner saker just bara för att komma ihåg dem själv.

Tidigare har jag sparat länkar till intressanta artiklar, blogginlägg, forumstrådar och verktyg lite här och där, gjort noteringar i block, böcker, i diverse dokument och på allehanda ställen. Men nu finns den här bloggen och nu är det den som kommer att vara ”behållaren” för en del av detta. Samtidigt ger den mig en möjlighet att dela med mig av allt detta som jag hittar, funderar över och noterar. Och kanske, möjligen, kan det vara av värde för dig?

Jag tänker så här; inför all den kunskap och alla erfarenheter som finns ”där ute” så känner jag mig väldigt ödmjuk vad gäller min egen kompetens och erfarenhet. Det är ett faktum att det alltid finns mer att lära sig och att det görs bäst genom att betrakta, lyssna, praktisera och utvärdera. En sak är dock säker; jag vill bli bättre, på alla vis, och genom att du interagerar med mig så kan du hjälpa mig dit och troligt är att du samtidigt hjälper dig själv.

Tack för att du besöker min webbplats och för att du tar dig tid att läsa denna sida.

Och du, sedan en tid tillbaka kan du också hitta mig på YouTube där jag prövar mig fram på okänd mark. Läskigt men kul!

Ha en fin dag! / Håkan Liljeqvist

Kontakt

Hör av dig om du har en fråga. Jag rekommenderar i första hand att du kontaktar mig via mail.