Fredags svammel

Nu har jag funderat länge nog på vad jag ska blogga härnäst. Tanken var ju att komma med nått smart som ni läsare skulle rammla av stolen av men det sket ju sig rätt kraftigt kan man säga. Istället blir det en massa fragment och svammel på hög nivå. Ett av de första blogginlägg som jag läste idag ger mig ivarje fall ett alibi till att skriva utan att veta vad jag ska skriva om. Läs gärna det inlägget du också ifall kreativiteten och de smarta tankarna sviker dig.

It’s true that I have nothing to say. And a whole lot to say about it. Oddly, and against all intuition, this is a subject worth exploring.

Dessutom finns det ju fler än jag som bloggar om livets banaliteter på grund av ren och skär skrivklåda så på det hela taget ger jag mig fritt fram att ägna mig åt lite fredags svammel.

Så… mitt universum känns allt för trångt just nu. Lite panik ibland faktiskt även om jag har kontroll. Det tär lite att sitta inne hela dagarna i en pissig datasal och skriva på c-uppsatsen när solen skiner ihjäl sig utanför. Hela sommaren skriker ju åt mig att komma ut och kasta både mig själv och hela min empiri i sjön. Blä! Sänd mig gärna lite uppmuntrande glada tillrop.
Så bara för att det är så motigt med uppsatsen så blir pauserna kanske lite omotiverat många ibland och då kan det hända att man strösurfar och kollar av sina blogg-feeds. En insiktfull reflektion över det senaste dygnets händelser hittade jag på Zaidas blogg. Även om jag inte är miljöpartist så återkommer jag ständigt till hennes blogg. Credd till politiker som träder fram på det viset. Hittade även en himla massa trevliga bilder på U2. Bland annat från Live 8 framträdandet. Nu är det inte såå länge till vi har dem i Göteborg. Fint att se fram emot.
Och efter en del övrigt bloggsurfande så kan jag bara återigen konstatera att världen är full av kreativa och driftiga hjärnor som skriver smarta, roliga, underfundiga och rappa saker. Shit – hur många ord finns det egentligen?!
Dagens artist i mina högtalare är Ian Brown.
Min lilla lägenhet är överhettad och helt felkonstruerad när det kommer till vädring. Ska nog ta en dusch nu och hitta på nått kul.

Svammel, svammel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.