3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Avis – helt klart! vill oxå shoppa i K-havn!!

  Till en annan fråga då… jag kommer inte in på walkaround längre? e ngt skumt när jag ska logga in – går bara inte! Något som herr webmaster kan svara på? :)

  Hoppas du inte shoppar för mkt nu, utan att du lämnar kvar något till oss andra! Inget Arken, Design Centre eller Loisiana inplanerat?? :D

 2. Så var helgen över. Underbart är kort. Besök på Lousiana blev det. Klart intressanta videoinstallationer var den stora behållningen. Besökte även Backen den dagen. På söndagen blev det fotboll. Seriesegrarna FC Köpenhamns sista match för säsongen mot Silkeborg. En otrolig stämning på en mäktig arena. Kvällen bjöd på konsert med Josch Rouse. Blev inte besviken.

  Låter märkligt det där med inloggningen. Skicka mig ett mail och beskriv hur det funkar eller rättare sagt, hur det inte funkar. I värsta fall får jag byta ditt lösen eller nått.

 3. konst, sport och kultur!! Det var inte illa på en helg! :)

  kanske firefox som är boven till inloggningsproblemet? var efter jag bytte som jag inte kom in… Kan skriva in allt, men när jag klickar för att loggas in, hoppar det tillbaka till ”forum-sidan”… really strange… :) för mig då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.