2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Hej Håkan!

  Jo ang det här med att få folk att hitta till bloggen din! Det var jag med rätt lost på först, men nyligen.se är en rätt bra grej. Där kan du pinga så fort du har skrivit nåt nytt, så kommer du med i en lista på nyligen uppdaterade bloggar. Testa det! Du kan göra bokmärke av ping-rutan med så behöver du inte fylla i varje gång. Och förresten, kul att du gillar Art-Schmart! Jag har varit lite kass på att uppdatera det senaste, men snart kommer nog nåt..

  //Rebecca

 2. Tack för första responsen här Rebecca! Lite speciellt event egentligen som borde firas så jag tror bestämt jag ska dansa en liten dans (plötsliga infall ska inte underskattas).
  Nyligen.se har jag bekantat mig med sedan en tid tillbaka men tack ändå för tipset! Mycket av detta med bloggande är fortfarande obekant även om saker och ting börja falla på plats så lite input i ämnet skadar aldrig.
  Om Art-Schmart… det kändes rätt självklart att uppmärksamma eftersom jag lätt faller för akvareller (bland annat dina). Fuskar lite själv vilket är något jag kanske återkommer till senare här.
  mvh / Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.