Andreas Bards fem råd för att bli framgångsrik Affiliate

Det är roligt när kreativa människor träffas och bra saker uppstår. Extra bra är det när de dessutom delar med sig av detta till andra. Andreas Bard, webbentreprenör och affiliatemarknadsförare, och Christian Rudolf som bland annat driver Mjukvara och Disruptive, träffades för ett tag sedan och då producerades bland annat denna lilla film där Andreas delar med sig av fem tips för att lyckas som Affiliate. Se den om du är det minsta intresserad av detta ämne.

Affiliatemarknadsföring är som bekant något som även jag sysslar mycket med och jag har också skrivit lite om detta intressanta ämne. Min artikel Så tjänar du pengar på Internet som affiliate är mitt försök att få fler att få upp ögonen för affiliatemarknadsföring. I den kan du också läsa mina tankar om hur detta görs på bästa sätt (och olika sätt).

Detta är självfallet ett ämne som man kan fördjupa sig mycket i och det finns olika vinklar och angreppssätt att ta sig an affiliatemarknadsföring. Andreas nämner som sista tips att bygga förtroende. Det tycker jag är ett råd som bör understrykas mer än en gång. Men det är en mix av många olika saker och man blir nog aldrig fullärd. Samtidigt är det just detta som är charmen med hela grejen, eller hur?

3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Fem goda råd som man bör gå tillbaka till, lätt att gå vilse under resan. Gå tillbaka till utgångspunkten och börja om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.