Att blogga eller inte blogga

För första gången känner jag en viss verklig problematik med att inte vara en anonym bloggare. För första gången måste jag lägga band på mig själv för att inte skriva saker. Märkligt att man får dela upp sig själv i ett privat jag och ett professionellt jag. Förstår ni mig? Hur löser andra inbitna icke anonyma bloggare detta? Ska man skriva till varje pris eller låta bli?
Vilka märkliga problem man skapar åt sig själv.

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Så sent som igår tipsade jag en vän om att publicera två olika bloggar. En med någorlunda tydlig avsändare. Den andra under pseudonym. Han kommer till och med att för säkerhets skull använda två helt olika system (blogger och livejournal).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.