Att driva företag

Jag vet inte om du känner till mig eller om du bara råkade hamna här på min allt-möjligt-blogg ändå. Jag som sitter bakom spakarna heter Håkan Liljeqvist och är inte bara bloggare utan även företagare och entreprenör. Det innebär att mitt yrkesliv å ena sidan är lite mer dynamiskt i den mån att jag styr över min egen tid. Å andra sidan så innebär det också att jag har ett stort ansvar över min egen tillvaro och mina inkomster. Funkar inte mitt företag så blir det helt enkelt ingen lön. Har man som jag en familj, hus och ett antal fasta utgifter så kan det upplevas som betungande och lite kritiskt.

För mig innebär dock livet som företagare i första hand en stor glädje och jag vill inte byta bort det mot något annat. Det ger mig så otroligt mycket och dessutom är jag så tacksam att jag får jobba med saker som jag tycker är genuint roligt. Här om dagen insåg jag att mitt entreprenörskap faktiskt är min passion och jag tänker att det nog är nyckeln till varför det faktiskt går ganska så bra.
Kreejt
Om det nu är så att dessa små rader får dig intresserad av Kreejt (mitt bolag) så kolla in företagswebben här. Det jag jobbar med rör sig kring ämnena internet, strategi, marknadsföring, SEO (sökmotoroptimering), affiliateverksamhet, kommunikation och sociala medier. Dessa saker har jag nyligen börjat skriva om på den här bloggen som bär samma namn som mig.

Tanken med den nya bloggen är att den ska fungera som ett anteckningsblock för mig och förhoppningsvis blir den så småningom även en resurs för alla andra som är intresserade av dessa ämnen. Att skriva om sina kompetensområden leder också till att man lär sig mer och utvecklas inom dessa. Jag hoppas också att det får bli ett verktyg som hjälper mig att ifrågasätta varför jag gör som jag gör när jag jobbar med mina webbprojekt. Och så slipper ni att läsa om allt det där här på denna blogg ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.