Berätta om din blogg eller webbsida!

Nyfiken som jag är så måste jag bara fråga lite om dig som besöker Nobel-prize-Winner.com. Har du också en blogg eller webbsida? Berätta gärna om den genom att lämna en kommentar här. Jag vill ju läsa din också!

Quick translation: If you read my blog and you have a website, please post me a comment about it so I can read yours too.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Jag läser din blogg då och då men eftersom du redan hittat till min blogg, Klocklös i Tiden (bevisat genom en kommentar av dig på sajten) så vet du redan om att jag finns. Men kanske inte att jag läste din blogg.

  2. Japp, jag tittar ju förbi din eminenta blogg från tid till annan. Kul att det är på andra hållet också!
    välkommen hit och välkommen tillbaka! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.