Coolpix på en akvarellgrej

David fiskar på Rusken
Något år sedan jag målade detta. Fisketur på den småländska sjön Rusken. Sensommarkväll. Ibland kan det förflyta lång tid mellan nappen när man är ute och fiskar gös. Stillhet och tid att fantisera om storfångster som skall komma. David, känner du igen dig och din keps?

Jag gillar min nya kamera skarpt för att jag faktiskt kan ta hyffsade bilder på mina akvarellskapelser. Det var en bonus. Hurra!

10 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Jäklar va bra! Har ju sett va du målat vid något tillfälle tidigare, men nästan glömt bort att det va så här bra. Vi måste jobba vidare med vårt lilla bokprojekt. Under tiden – lägg ut bilderna på Poeters galleri.

  2. Klart att jag känner igen mig Håkan, den lätt ihopsjunkna kroppshållningen, fokuseringen på fisket (eller har jag somnat?)och Cubs-kepsen som införskaffades i Chicago när vi var där. Mycket fint målat Håkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.