Ibland får man vara snäll mot sig själv

Idag upplever jag något av ett motstånd. Ineffektivitet. Antagligen har min start på dagen satt sina spår. Den började nämligen med ett besök hos tandläkaren och nu sitter jag här med 867 kr mindre på kontot och också en visdomstand fattigare.

Det är en märklig känsla. Inte bara på grund av att jag nu har en krater i munnen där det förut satt en tand och inte heller bara för att bedövningen ännu inte riktigt har släppt. Det märkliga och lite lustiga är också att jag bara går runt och känner efter hur det känns och får egentligen inget gjort. Det är självfallet inte bra när man har 100 saker på att-göra-listan, ska driva ett företag och dessutom ska skriva ett dagligt blogginlägg eftersom jag hakat på #blogg100 grejen. Men en dag som denna får det vara okej. Jag har ju mina skäl och det kan vara bra att vara snäll mot sig själv ibland. Och se man på, nu har ju i varje fall mitt blogginlägg för dagen blivit av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.