DET FÅR BLI PERSONLIGT!

Okej, domänmnet till trots… Jag har kapitulerat! Den här bloggen kommer inte handla om Nobelpriset. Inte heller om Svenska akademien eller Alfred Nobel. Eller jo, den kommer kanske handla om det också men först å främst är den min personliga webblog med samlade fragmant av saker som intresserar mig. På något sätt är bloggen mitt eget Nobelpris till mig själv. En slags ego grej som får bekräfta att jag finns till.

Hur som helst, här startar det. Frågan är vart det ska sluta.

Välkommen med på resan!

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Tja, om man ska tolka mina första inlägg så kommer det ändå relatera till sverige och lite sånt. Kanske en logisk koppling ändå. hm…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.