Det händer en del men inte just här

Bloggtakten har avtagit enormt. Högtrycket gör sitt till och oregelbunden datortillgång är en annan orsak. Spenderar så mycket tid utomhus som jag bara kan och ärligt talat är jag just nu mycket hellre vid en sjö, vid ett hav, i en skugga, mitt i solen, i en kajak, i en båt, i en brassestol, i en svensk sommar (hur opålitlig den än må bara) än framför datorskärmen. Å andra sidan fyller jag samtidigt skallen med nya intryck som så småningom kanske kommer till uttryck här på bloggen. För övrigt…

Just nu flyttar jag ur min lägenhet i Karlskrona och flytten går till det småländska höglandet. Exakt vart är lite oklart i skrivande stund men det kommer bergis lösa sig (lutar åt Vetlanda där jag blivit erbjuden en lägenhet). Jag tar det med ro. Sedan sist har även detta hänt:

– Börjat på nytt jobb i för mig ny roll. Känns väldans bra.
– Jag har blivit bilägare. Hyundai Getz, 1.3 -2005. En riktig pärla om du frågar mig.
– Gösfiske. Sju fina fiskar på en kväll (!)
– Våldgästande hos syster med sambo i södra Blekinge
– Kajakpadling i Blekinge skärgård
– Mycket sol, mycket bad, många glassar, mycket lek med syskonbarnen
– En del annat också som jag helt enkelt benämner som ”livet”

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Gött att allt ordnat sig. Vetlanda säger du?! Tja vi sprider ut oss rätt bra vi mkvianer! :)

    Glad sommar! Och hoppas du får lite semester från det nya jobbet

    malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.