Ett felsteg eller nått återkommande?

Inspirerad av Andrei i det föregående länktipset så dammade jag av micken till datorn och började leka. Hittade dessutom en fin grunka att montera in i min WordPress-maskin. Allt detta sammantaget gjorde att jag gör detta lilla podcasting-test. Lite för nyfiken för att kunna låta bli. Hur var det nu…? Terapi för mig, panik för er. Tur i oturen är att jag inte har någon videokamera så min förorening i bloggosfären är begränsat till min röst.

Kanske ska jag satsa på en ljudfil i veckan? Vad tror ni om det?

8 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Trevligt ljudplugin (och snyggt)! Tycker det va bra kvalitén på din inspelning också – har hört alldeles för många dåliga rispiga inspelningar. :) Ett podcast i veckan låter bra!

 2. Trevligt att höra din röst – fick lite Växjö-nostalgi-vibbar där! :)

  Vad hände med radiokarrären eg? Eller är det här ett substitut för det?

  Ha det gött!

 3. Ha! Tänk att man kan sprida positiva vibbar omkring sig – kul! Ja, vad hände egentligen med radiokarriären? Antar att jag allt för många intressen för att att hålla alla igång :)
  Studentradion var verkligen en rolig syssla.

 4. ..och så gick jag och snubblade över din lilla ljudfil också. Var ett tag sen jag var här och läste men alltid lika trevligt att ta del av dina små funderingar!
  Radion ja, himla kul sysselsättning tycker jag! Och radion i Sverige skulle gagnas av din milda stämma och trygga, smarta närvaro…det är jag övertygad om! Så tänkt till på det… (och har du nårra scoop i sommar tar jag tacksamt emot dom).
  Tänker på dig och hoppas du mår bra… kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.