Fokus på min nya blogg Prylar & Design

Den senaste tiden har jag jobbat med min nya blogg, Prylar & Design, och det börjar bli något av den nu äntligen. Ämnet fascinerar mig och skrivkramp förekommer inte alls utan en stor blogg-glädje spritter i hela min kropp när det är dags att skriva något nytt till nya bloggen.

Men vad tycker du om den? Jag skulle behöva lite feedback så maila mig gärna eller skicka in en kommentar här eller på Prylar & Design.

Eftersom den är helt färsk så finns det stora möjligheter för alla att påverka och ge sina synpunkter på hur mitt nya lilla projekt ska bli så bra som möjligt. Vill du skriva en rad om det hela på din egen blogg så går det såklart också fin fint och det vore dessutom mycket snällt.

Har du tips eller idéer på blogginlägg till den så är du naturligtvis också välkommen att kontakta mig. Det här ska bli riktigt kul!

Besök Prylar & Design och ta en titt på allt det nya

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.