Följ mig på Twitter

I min äventyrsfärd bland de nya sociala medierna har jag nu upptäckt Twitter. Genom denna tjänst kan du nu följa vad jag har för mig (detta i väntan på att jag får en inbjudan till Jaiku). Har även placerat en liten ruta/widget längst ner i högerkolumnen här på min blogg som implementerar data ifrån Twitter så att du som besökare vet vad jag har för mig.  Twitter kan jag uppdatera via webben (naturligtvis) och med hjälp av min mobil via sms.
  Uppdatering: För Mac-användare som använder sig av Twitter så måste ju denna widget vara guld. Har själv precis installerat den.

  3 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Kanon Jonas!
   Precis som min Twitter-feed visar så fick jag tillslut en inbjudan till Jaiku. Tack vare detta blogginlägg :) Så jag är numera mest aktiv på Jaiku som faktiskt är en riktigt trevlig överraskning.

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.