Göran Hägglund kanske?

valet 2006Den här bloggen är kanske inte direkt en politisk blogg men med två dagar kvar till valet så känner även jag något speciellt. Jag testar min politiska ståndpunkt genom SvD:s Valkompass (se bilden) och om jag ska vara helt ärlig så blir jag inte direkt överraskad. Ibland faller teori och praktik samman. Men, trots allt, jag har fortfarande inte bestämt mig helt och fullt…
Vilken uppfattning du än har, vänster, alliansare eller något annat, så är min uppmaning att just du ska använda din rättighet att rösta. Din röst spelar faktiskt roll!

4 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Hellu!!
  Uppdaterade mig på din blogg precis (jag jobbar visst!!!). Vet hur det är att leva ouppkopplad! Glocalnet ”tvingade” mig att skruva i telefonjacket till å med!!

  Men jag bara undrar vad du menar med ofrivilliga knapptryckningar i inlägget om trådlösa telefoner?!! Såg framför mig hur man helt plötsligt får ett ryck och trycker på en massa knappar – som ett helt ofrivillgt tics ungefär? :D

  sorry – men det är fredag…. :)

  Och jag röstade igår!

  Ha det gött!

 2. Egentligen jobbar jag ju med. Det här med bloggandet är förvisat till kaffepauserna numera…
  Ofrivilliga knapptryckningar, ja. Helt plötsligt har man ringt upp någon som man inte alls hade tänkt. Händer det bara mig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.