Hello world – Nobel Prize Winner online!

The weblog www.nobel-prize-winner.com (very long domain I know… anyway) will be here very soon!

Welcome back!

On swedish:
Ja, så har jag då tagit mig i kragen för att göra något som kan liknas vid konstruktivitet. Domänen www.nobel-prize-winner.com har jag ägt länge men inte gjort något åt det. Nu ska det bli en blogg! Förslag på inriktning och utformning mottages tacksamt (även om mina egna idéer om detta projekt nu börjar ta form).

Uppdatering:
En post är lagd på Bloggliv där jag uppmanar till input i planeringsfasen och det första svaret från Barse gav mig en del att tänka på. Helt plötsligt ser jag vidden i ämnet! Fler idéer mottages tacksamt både här och på Bloggliv.

Välkommen och definitivt välkommen tillbaka!

Kataloger som länkar till Nobel Prize Winner:

Länkkatalog Alla Svar.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.