Hur många Håkan finns det?

Har jag börjat blogga bara för jag råkar ha förnamnet Håkan? När man surfar runt i den svenska bloggsfären så stöter man hur som helst på några stycken. Förutom mig själv så finns ju till exempel Håkan Kjellerstrands blogg hakank.blogg, hakke snackar som är Håkan Karlssons privata blogg, och Håkan Fleischers blogg. Troligen finns det fler eller?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Japp, nu har jag fått lite bättre koll på Håkan-blogg-landskapet. Min teori som i korthet går ut på att vi som heter Håkan har en högre bloggbenägenhet än gemene man stärks ytterligare. Det hänger helt enkelt på förnamnet ;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.