Intressant enligt mig

Son of soy är en blogg som drivs av en kille som är Filipin Amerikan, webdesigner och boende i Kyoto. Får en så oerhörd lust att åka dit när jag ser bilderna på maten och miljön.

Fredrik Vass, webbredaktör och skribent, bloggar om saker som intresserar mig. Bisonblog är hans kommunikativa plattform.

Jason Kottkes blogg kottke.org – en källa till mycket intressant.

16,3% av de svenska surfarna använder Firefox. Se här hur vanligt det är i Europas övriga länder.

#Uppdatering (mitt surfande på otrampade stigar har fortsatt hela kvällen och det är inte lätt att hitta guldkornen bland alla sketdåliga bloggar och webbsidor… därmed inte sagt att min egen är nått att hänga i granen. Nåväl…)

Carbonated ink kan vara värt ett besök eller flera beroende på om man finner den bara allmänt intressant eller om man fastnar lika hårt som jag. Nicklas är skribenten och de ämnen han ägnar sig åt är flera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.