Jag ska på Doers´Event! Ska du?

Torsdagen 24 april kommer jag vara i Malmö på Doers´Event, för första gången. Talarlistan är imponerande och det gör att mina förväntningar är stora.

doers eventMen vad är Doers´Event? Vad är syftet? Själva beskriver de sitt koncept på detta vis:

Genom att samla spännande entreprenörer under ett tak vill vi skapa ett unikt evenemang där affärskontakter knyts, nya samarbeten uppstår och erfarenheter utbyts. Som talare och medverkande på scen har vi bjudit in entreprenörer med blandad bakgrund och historia. Vi utlovar givande möten, konkreta break-out sessions, entreprenörsutmaningar och aha-upplevelser. Vi ger er arenan och ramarna. Ni gör det till något stort.

Kommer jag att träffa dig där? Vill du träffa mig där? Hojta till i så fall.

Idag jobbar jag med en av mina sajter som inte riktigt har hängt med i utvecklingen (mer om det senare). Har också hunnit med att lyssna på ännu ett fantastiskt intressant avsnitt av Startuppodden, där Henrik Torstensson intervjuas av Mikael Zackrisson och vi lyssnare får ta del av mycket klokskap. Lyssning rekommenderas!

Imorgon tar jag tåget upp till Stockholm för spännande möten med begåvade människor under torsdagen och fredagen. Har fortfarande några luckor för mina två dagar där så om du vill bjuda på en fika, eller bli bjuden, och prata entreprenörskap, galenskap eller något annat så hör av dig.

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.