Köp gärna en radiostyrd bil till mig

Det är bara en knapp vecka kvar till min födelsedag och de flesta av er som läser denna blogg har antagligen glömt bort att köpa en present till mig. Då kommer det ett lägligt förslag här.

En radiostyrd bil.

Svårare än så är det faktiskt inte att göra mig glad på min födelsedag. Detta med radistyrd bil är en sak som kommer upp lite nu och då. Det är helt enkelt något som jag drömt om länge men det blir liksom aldrig av att jag skaffar en. Eller får någon.

Idag snubblade jag över en kul reklamfilm som skapats med hjälp av flera RC-bilar och helikoptrar. Reklamfilmen är för bilen Nissan Sentra SE-R och den spädde på mitt lilla begär en aning (därav bloggandet om radiostyrda bilar).

Det är också kul att se filmen som beskriver hur det gick till när de skapade reklamfilmen.

Så köp en radiostyr bil till grabben vettja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.