Nu är jag herr Liljeqvist

Det var ett bra tag sedan jag bloggade här på NPW och orsakerna till detta är flera. Dels ha det varit sommar och semester då jag givit mig själv begränsad tillgång till Internet. Jag har också renoverat köket i Emmas lägenhet som nu ska säljas (homestylin på hög nivå kan jag lova). Men det är också så att sommaren också har präglats starkt av att jag gift mig med Emma (konstigt vore det väl annars).

Familjen LiljeqvistPlaneringen inför bröllopet tog sin tid och själva bröllopsdagen var fantastisk och full av intryck. Att faktiskt på riktigt förstå att vi nu, sedan den 16:e augusti, är gifta är något som jag fortfarande försöker få in i mitt medvetande. Allt för fantastiskt för att greppa på alla plan. Livet är på många sätt ett äventyr. Eller hur?

Detta innebär konkret bland annat att jag numera har ett nytt efternamn. Tidigare hette jag som bekant Gustavsson men numera är det Liljeqvist som gäller. Detta till och med enligt folkbokföringen sedan några dagar tillbaka.
Så för närvarande har jag fullt upp med att berätta om mitt namnbyte för mina kunder, banken och andra som kan tänkas behöva veta detta (nu här på bloggen). Lite extra stökigt är det på grund av att vi i samma veva också har flyttat till en ny lägenhet. Men eftersändningen har börjat funka och det verkar som att brevbäraren har fattat att jag bytt namn (har gjort en extra tydlig skylt på vår brevlåda om mitt namnbyte för säkerhets skull).

Vad som också är nytt sedan jag uppdaterade bloggen senast är bland annat att jag inom kort kommer att flytta mitt lilla företag från hemmets lugna vrå till ett kontor på Datorgatan i Huskvarna. Det kommer förhoppningsvis innebära att jag träffar lite mer folk om dagarna eftersom jag där sitter tillsammans med en rad andra företag. Det kommer också innebära att jag får en tydligare arbetssituation som för min egen del är skild från det privata (det vill säga ledig tid). Min förhoppning är också att jag kommer att kunna jobba mer fokuserat eftersom hemmiljön lätt distraherar och tar uppmärksamhet från arbetsuppgifterna. Jag tänker också sätta ett namn på min enskilda firma under hösten (har verkat utan något registrerat namn än så länge) för att tydliggöra min närvaro på marknaden. Har du något bra förslag så tipsa gärna.

Det är alltså mycket nytt för Håkan Liljeqvist denna höst och jag ser verkligen fram emot att få ordning på såväl lägenheten som kontoret. Spännande är ordet för stunden.

5 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Bröllop, bostad, namnbyte, kär, företagare, bloggare…listan kan göras lång-ett namnförslag till mångsysslande kille som du – mångsysslaren.se…..långskribenten.se…..allt&inget.se….finlir.se….finurlig.se
    Kul/
    johan

  2. oj blev fel..
    men tack för ett jätte kul bröllop blev bara lite trött i slutet men det var kul endå :P du fick ju fina grejer också t.e.x den där tröjan… ha, ha….. Men du måste medge att pappa var bra (eller inte)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.