Omstart på Nobel Prize Winner

Ikväll sitter jag och funderar över framtiden för denna blogg. Vad vill jag med den? Varför? Hur? Ska jag renodla? Ska det spreta? Ska jag skriva på engelska? Ska jag slänga allt jag skrivit och börja om på noll?

Finns det någon som bryr sig? Något kommer hur som helst ske. Kanske ikväll eller kanske en annan dag.

Uppdatering: Nu har jag ett nytt utseende på bloggen och via Feedburner finns nu också möjligheten att prenumererar på mina blogginlägg via e-post (som alternativ till rss-flöden). Senare i veckan kommer jag sätta upp en ”subb-blogg” ämnad för enbart bloggposter på engelska.

Ris och ros på det nya utseendet mottages givetvis tacksamt.

Uppdatering nummer 2:
Det blev riktigt svettigt därett tag. Hela bloggen dog men är nu är den här igen. Förhoppningsvis bättre än någonsin.

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Lugn! Inget skall raderas inser jag nu.
    Det blir ett utseende byte inför öppen ridå istället.
    Framöver kommer det även en engelsk blogg och lite annat smått och gott.

    Den som lever får se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.