Rapport från nu

Mina vänner blir ibland väldigt förundrade över mig. Jag klandrar dem inte. Inte alls. Under de senaste sexton, sjutton månaderna har jag nämligen pysslat med rätt så mycket olika saker och det har också blivit att jag flyttat mellan olika platser. Frågor som…
– Bor du där nu? Jag trodde att du hade flyttat till dit nyss?
…eller…
– Hur har du det på ditt nya jobb? ….jasså, du är inte kvar där längre. Vad är du nu då?
…kommer upp lite nu och då och jag blir oftast beviset på att vi lever i en föränderlig värld.

Med tanke på detta så känner jag att det kan vara läge för mig att berätta hur jag har det, vart jag bor och vad jag jobbar med. Till del kanske det här blogg-inlägget riktar sig till en ganska så liten publik (mina närmast sörjande) och jag hoppas att ni övriga 157 besökare som brukar snubbla in på min blogg varje dag (i genomsnitt enligt mitt statistikverktyg) har överseende med detta.
För att göra det hela extra märkligt så kommer det hela förpackat som en intervju med mig själv. Håll till godo!

Vad har hänt?
Jag väljer nog att se på det så här; det som har varit har varit och det är nu som gäller. Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig och livet har sina små pucklar som man ska ta sig över. Ibland krånglar dessutom kompassen samtidigt som dimman lägger sig och då blir det svårt att navigera.
Men nu väljer jag som sagt att se det senaste året som historia och konstaterar att livet är rätt så enkelt och behändigt att leva just nu.

Vad bor du nu då?
Sedan snart en månad tillbaka så bor jag åter igen i Växjö. Lägenheten jag har är ganska så liten och lite ruffig. Man kan också välja att se det som att den har karraktär. Hur som helst så bor jag helt okej där. Ganska så centralt, men det skulle inte skada om man kunde hitta en modernare och trevligare etta eller två (alla tips mottages förstås med öppna armar). Mina grannar är lugna och än så länge ganska så anonyma för mig. Det är alltså förunderligt lugnt i kåken som rymmer sex lägenheter totalt.

Vart arbetar du nu då Håkan?
Jag har egentligen två jobb kan man säga. Dels jobbar jag på JimDavis Labs med webbutveckling, webbrådgivning och marknadsföring på webben som huvudområden och utöver det så kommer jag inom kort att starta en enskild firma.
Reklam-, webb- och kommunikationsbyrån JimDavis Labs är en otroligt trevlig samling människor som kan enormt mycket om kommunikation, reklam och lösningar för webben och vi jobbar åt en rad olika uppdragsgivare/kunder. Vi är inte så många till antalet men vi komplettera varandra på ett bra sätt och jag trivs enormt bra med mina kollegor. Måndagsångest existerar inte i min värld längre.

Den enskilda firman har jag startat för att kunna driva mina egna projekt på ett korrekt sätt. Den främsta inkomsten till min enskilda firma kommer till en början troligen att vara det som kommer från de olika annonseringsnätverk som jag använder på mina webbplatser (bland annat till höger i denna blogg). Just nu letar jag också efter intressanta webbplatser att köpa upp och utveckla/förädla så har du en eller flera som du vill bli av med så kontakta mig gärna. I mitt huvud finns förutom detta fler mer eller mindre genomtänkta projekt som kommer att rymmas inom ramen för den egna firman.
Att starta en engen liten firma är både intressant och spännande. Det är mycket nytt som jag behöver lära mig och därför är jag numera ett välbekant ansikte på de miniseminarier för nyblivna företagare som Almi anordnar i Växjö. I veckan som gick ficka jag tillexempel en välbehövlig lektion i bokföring och nästa vecka väntar en i ämnet. Jag kommer att skriva mer om hur det går med den enskilda firman här på NPW.

Annars då?
Bara bra. Det är ju vår!

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Jamen då är allt i sin ordning. Man kan också se det som att allting går i cirklar.För visst bodde du i Växjö för ett antal år sen, och dessutom på den hemska Hordagatan.??
    Nu till min fråga: kan du fixa till hemsidan för vår församling eller? Skriv eller ring så blire det nog bra. Jag kollade med Rebecka men dom är troligen rätt upptagna med att gifta sig (www.vigifteross.se)så det gick inte alls. Inte nu i alla fall.Trevligt vore det med en lite nyare sida!
    Dessutom om du inte vet om det har jag haft en hjärnblödning, sk subarachnoidal typ. Är hemma nu och hoppas att så förbli men om du tycker jag verkar extra snurrig är det starka värktabletter som gör det hela…
    Hälsn Gunnel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.