Saker och ting som händer

I Frankrike cyklar en massa människor och i Japan planterar man ris, på Gotland har våra politiker sommarkollo och själv sitter jag i Växjö och funderar på att konserten jag var på igår var rätt bra. Winnerbäck ska helt klart ha creed för att han gör sin grej utan en massa turnespons. Känns trovärdigt.
Publiken applåderade mest när Idde presenterades. Kul.
Och jag måste nog erkänna även om det svider lite. Lindas rabarberpaj är helt enkelt godare än min. Nu ska jag läsa lite och kanske skriva ett par rader på uppsatsen.

Ikväll ska jag komma i säng i tid och i morgon ska jag komma ur säng i tid så jag hinner träna lite innan allvaret börjar. En evig kamp.

over and out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.