Ska jag jobba gratis?

Ett dilemma som jag hamnar i ibland är att jag får frågor från vänner och bekanta om jag kan hjälpa dem med bloggar, webbsidor, sökmotoroptimering och annat. Många gånger handlar det om jobb som jag inte får något betalt för. Detta i kombination med att jag är en kille som har svårt att säga nej kan ibland ställa till det lite för mig.

Jessica Hische har satt samma detta flödesschema som besvarar frågan ”Ska jag jobba gratis?”. Jag tycker det är ett perfekt schema som jag kommer att använda nästa gång jag får frågan och kanske också ge det till den som frågar för att förklara varför jag inte ställer upp.

Ska jag jobba gratis?
Ska jag jobba gratis?

4 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Klart du ska ställa upp för dina vänner. Du kommer garanterat få något tillbaka för det om inte annat en glad vän! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.