Söker min framtida sysselsättning

CV, personliga brev, planerade telefonsamtal och besök. Jag har på allvar börjat omvärldsbevaka och self-promota med målet att hitta min framtida sysselsättning.

Nu är jag igång! Förkylningen bromsade mig en aning men nu skiter jag i den. Sånt är bara för segt och ja, jag ska sluta gnälla över min snoriga näsa nu. Verkar som jag har fått ett rätt kul uppdrag att göra en förenings webbsida/blogg. Inte helt bestämt ännu och om det blir av så är det en ideell insats från min sida. Berättar mer om/när det är klart.

Men okej, till kärnan för detta inlägg: ny som fil. kand i medie- och kommunikationsvetenskap och ett antal års erfarenhet som webbutvecklare söker jag nu efter nått nytt. Utmaning tack! Möjlighet att utveckla min kompetens och mina tankebanor genom praktisk erfarenhet av informations/PR-området på ett eller annat sätt (gärna i kombination med mina tidigare erfarenheter) sökes. Nyfiken och, jag erkänner, en aning spänd över var detta sökande ska sluta. Informatör? PR? Webbredaktör? Eget? Annat?

Vare sig du har jobb- projekt- eller uppdragstips så tveka inte utan hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.