Söker skribent för mindre skribentuppdrag

Uppdatering 2009-06-08: Efter en enorm respons på detta så söker jag inte längre några skribenter aktivt. Tack för visat intresse.

Webbsidor kräver ett flöde av nytt innehåll och nya artiklar. Som småföretagare börjar få svårt att få min egen tid att räcka till och därför söker jag kontinuerligt efter pålitliga frilansande skribenter som kan skriva artiklar åt mig för publicering på webben. Intresserad?

Artiklarna till de olika webbsidorna kommer sträcka sig över olika ämnesområden, men fokus kommer vara spel och privatekonomi. Vill du hellre skriva om skidturism så kan jag eventuellt ge dig ett uppdrag också. Har du ett annat ämne du brinner för så kan även det vara intressant. Skriv i så fall till mig och förklara vad det handlar om.

Personen/personerna jag söker ska kunna:

– Formulera sig väl i skrift (på svenska)
– Söka och sammanställa information utifrån en uppdragsbeskrivning
– Kunna leverera en beställning av storleksordningen ovan inom 2 veckor.

Kanske är du frilansskribent och vill ha ett nytt ganska fritt uppdrag eller kanske är du en passionerad hobbyskribent, driven bloggare eller student som gärna tar på dig ett litet extraknäck? Då kan du vara intressant för mig. Om du vill och fixar jobbet på ett bra sätt så kommer jag troligen kunna erbjuda dig nya skribentuppdrag löpande. Jag ser helst att du har F-skatt.

Bor du i Jönköping är det ett extra plus eftersom vi då lätt kan träffas och diskutera uppdragen. Men egentligen spelar det mindre roll vart i världen du befinner dig eftersom Internet bjuder på bra kommunikationsmöjligheter.

Intresserad, känner du någon eller har du frågor angående detta skribent-knäck? Hör av dig till mig via mail, hakanliljeqvist (snabel-a) gmail.com och beskriv dig själv och hur du tror att du kan hjälpa mig. Jag ser gärna att du skickar med några arbetsprover och att du beskriver vilken ersättning du tänker dig. Kvalité är så klart viktigast men som egenföretagare så är även priset en faktor jag tar hänsyn till.

6 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Hej Håkan. Jaså du börjar få mycket att göra och hinner inte skriva, och jag är arbetssökande som älskar att skriva. Ett sådant sammanträffande. Då kan vi ju hjälpa varandra.
  Kanske har du redan funnit någon hjälpande skribent. Annars står jag till förfogande.
  Vänliga hälsningar
  Eva Lindblad
  som hittade din sida när jag letade på annonser om kreativitet. Ännu har jag inte funnit några annonser inom just det ämnet. Tips?

 2. Hej igen. Ooops läste just att du hittat skribent. Borde läst det innan. Sorry.
  Eva

 3. Eva: Jag söker löpande efter skribenter och därför tycker jag inte att du ska tveka att skicka ett mail till mig med arbetsprover, vad du kostar och en beskrivning av dig och ditt skrivande.
  Mvh / Håkan

 4. – Halkade in på din Blogg. Trevlig läsning,mycket intressanta saker, överallt – typ:) Ja, jag driver(!) en egen blogg, kan man säga. Det är faktiskt kul. På många sätt, och vis blir man också:)

  Gillar man att skriva så är ”bloggandet” en bra ingång, eller utväg, för sina utlopp, tankar och funderingar. Ibland händer det att man träffar rätt tanngent upprepade gånger och då uppstår ljuv grammatik – i bästa fall.

  Så är det! Har du lust kan du ta del av några av mina alster. För att skriva, det är fint det!

 5. Tjena!

  Är en driven 27-årig skribent / bloggare som söker nya uppdrag.
  Är social, positiv och glad och har glimten i ögat.
  Kika gärna in min blogg för input etc.
  Gillar och skriva och skriver både blogg / låttexter och andra texter men jobbar även på en thriller / roman.
  Hoppas vi hörs och syns!

  Du når mig på 0703492325
  Alt. bloggen, alt. på mailen robban989@hotmail.com

  MVH Robban

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.