Somliga dagar är bra

Man börjar med en promenad och upptäcker att förkylningen är borta och man känner igen sig själv igen. Nu kan jag nog börja träna. Väl hemma hinner jag inte ens koka ägget till frukosten i sina sex och en halv minut innan man nås av en väns glädje. Det blir min glädje också. Så rullar det på.
Jag snubblar över dagens låt (Lo-Fi-Funk, Change channel) som ytterligare lyfter mig genom dagen. Posten kommer. Vips så verkar det som om mina ekonomiska bryderier är ett minne blott (för stunden i varje fall). Mobilen ger signal om sms med ytterligare bekräftelse på att jag finns till och gör bra saker. Läser väl valda ord i trevliga meningar på Bodil Malmstens blogg (missa inte den och missa inte att hon är med i Go’kvälls författarserie på SVT2 nu på torsdag). Nya tankar och idéer tar form och jag inser att dagen har ännu mer att ge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.