Tipsa om konserter och sköna evenemang

Ett av mina största nöjen är att gå på konserter. Det är helt klart något speciellt med att uppleva en artist och deras musik live. En utmaning är dock att hitta alla evenemang och att få vettig info levererad som utgår ifrån den geografiska plats som man bor på eller råkar befinna sig på för stunden. Just därför vill jag slå ett slag för den smarta tjänsten på Evenemang.se där en mängd olika typer av evenemang marknadsförs. Så min uppmaning idag blir följande – ni som arrangerar konserter, lägg till era konserter på denna smarta sida så är det helt enkelt större chans att jag kommer :)

För den som är arrangör så är det enkelt att använda sidan för att marknadsföra sin konsert, festival eller vad det nu kan vara. För 30 kronor så får det enskilda evenemanget en plats på sajten med både platsinformation, bild, egen text och länk till eventuell egen sajt. Du marknadsför ditt evenemang här.

Jag som potentiell besökare till alla dessa evenemang kan sedan enkelt se vad och när olika saker händer. Under senare tid har dessutom allt fler biljettleverantörer anslutit sig till sajten vilket ha gjort det ännu smidigare för mig att hitta konserten och köpa biljett till eventet direkt. Smart, smidigt och enkelt alltså.

En smart sak som sajten Evenemang.se tillhandahåller är en widget som man enkelt kan lägga in i sin blogg eller sajt. Det kan exempelvis se ut som det gör här till höger där jag lagt en widget från dem som visar inlagda evenemang som arrangeras i Jönköpings län där jag bor.

På många sätt och vis är detta precis en sådan smart tjänst som jag själv funderat över att utveckla då jag tycker att idéen är bra och den tillför ett klart värde för både mig som kulturkonsument och för dem som arrangerar olika typer av spektakel. Men eftersom jag själv inte fått tummen ur och genomfört en sådan tjänst så är jag glad över att någon annan gjort det.

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Hade inte en aning om den tjänsten. Smidig. Ska testa den nästa gång man hittar på nåt lite större. Blir väl framåt sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.