Vapnet, en lätt vrickad tillvaro och lite annat

Bokhultet i decemberUr högtalarna strömmar musik från filmen Life Aquatic som, om möjligt, är ännu bättre än själva filmen (och det vill inte säga lite det). Den senaste tiden har jag, som ni kanske märkt, inte varit så frekvent med mitt skrivande här på bloggen. Inte det att jag har drabbats av någon bloggdöd eller så, men man kanske kan kalla det för en mellanperiod. Strunt samma… nu skriver jag ju! Men har det hänt nått i veckan värt att skriva om då Håkan? Jo typ tio stycken grejer eller så:

1) Jag har vrickat foten (råd: spring inte på osandade stigar när det snöar som bäst).
2) Jag har målat ett par ruggigt snygga akvareller (om jag får säga det själv).
3) Börsen i Ryssland går upp vilket är bra eftersom jag har en liten slant på en sån där fond som placerar i… (gissa) Ryssland.
4) Läser en mycket bra bok som heter ”Alla är normala tills man lär känna dem”. Så är det. Det är sant. Jag är INTE normal.
5) Har varit på en konsert med bandet Vapnet. Tuva Klinthäll, skribent och bloggare på Smålandsposten, var också där och kände sig gammal. Det gjorde jag också. Vapnet är från Östersund. En gång var jag i Östersund men flydde därifrån. Den berättelsen kan vi ta en annan gång.
6) Första julklappen inhandlades igår. Nu är det bara resten kvar. Lugnt.
7) Första skisserna på ett barnbokprojekt är gjorda.
8) Andra saker har också hänt men det får ni klura på själva.
9) En hel del jobbansökningar är gjorda.
10) Den vrickade foten är bättre igen.

Och nu kommer det ett löfte. Nästa blogginlägg kommer vara både mer välskrivet och mer intressant. Promise.

5 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

 1. Plus att du har gjort en grym illustration som kommer publiceras i en tidning gjord av vår nya tids opinionsbildare.

 2. Precis som jag skrev i forumet så är jag dundernyfiken på dessa hemligheter som snurrar runt dig håkan!! Hmmm – saker som har hänt som man får klura ut själv. Ja, vad kan det vara?! Måste allt ta en fika innan det är dax för JUL

 3. Vet att det inte är det sista inlägget jag kommenterar på, men hoppas du ser det ändå! Blev bara såå nyfiken på vad det är för barnboksprojekt du skissar på??? Det låter ju skitkul! När jag blir stor (…) vill jag oxå göra en barnbok, och illustrera den! :) ska tvinga alla mina kompisar med barn att köpa den… hehe
  Annars hoppas jag att allt är bra med dig och alla andra Växjö-bor!
  Kram från den Boråsboende MKV:aren Malin

 4. Malin B!
  Det är ett bokprojekt som funnits med i tankevärlden sedan i slutet av sommaren och nu har det så smått börjat ta form. Men Rom byggdes som bekan inte på en dag så var det landar får framtiden utvisa. Mer info kommer allt eftersom projektet går framåt.
  Ha det gott i Borås!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.