Varför så lite recensioner av recensenter?

Det jag just läst är inte direkt dagsfärskt men jag måste ändå reflektera. Nu är det hög tid att vi debatterar och ger kritik till recensenterna. Okej att man kan ha en dålig dag på jobbet men det kan ju inte vara enda förklaringen till dessa trötta rader. Och en stilla undran… vilket skivomslag är INTE formgivet av en reklambyrå. Och i det fall det inte är det så finns det troligen ändå en tanke bakom varför det är formgivet på just det sätt det är. Vad är det märkliga med detta? Hallå Backman! Vakna! Låt inte detta slentranmässiga tyckande fortgå. Tala om att posa… och jag som var på så bra humör och allt.

För övrigt var som sagt Tomas Andersson Wijs konsert i Jönköping i lördags apbra …och bara för att jag tycker det så får jag väl egentligen inte tycka om den där recensionen men det struntar jag i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.