Att vara diciplinerad och strukturerad

På bloggen Innovatören skriver Stefan Nilsson klokt om hålla fokus när man jobbar med webbprojekt. Det är verkligen tänkvärda punkter han noterat. Exempelvis att inte jobba med för många och olönsamma projekt, att hålla koll på sina utgifter, att eliminera förströelse och mycket annat. Jag noterar hans inlägg genom att länka till den här då jag tror att den kommer att bli användbar vid nästa coaching-möte med mig själv :)

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Om jag skulle sluta jobba med olönsamma projekt skulle jag bara ha alla tråkiga grejor kvar. Det skulle bli lite deprimerande. En bra mix tror jag på. :)

  2. Ja, det är bra att ha mål men det är grymt viktigt att ha roligt på vägen mot dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.